Sütőfólia - tájékoztató

Használati utasítás:

Tegye ,,az oda nem ragadó sütőfóliát" egy zsír és olajmentes edénybe, tegye rá a sütni kívánt ételt, és kezdje el a sütési folyamatot. A sütés befejezése után, ki tudja venni az edényből a megsült ételt, anélkül, hogy odaragadna. A sütőfóliát, ezek után törölje le egy nedves törlő­kendővel, szükség esetén áztassa mosogató­szeres meleg vízben.

Fontos:

Ne gyűrje össze, illetve ne vágja el a sütőfóliát. Ha rendeltetésszerűen alkalmazzák a sütőfóliát, évekig használható marad. A sütőfólia hóálló 260 °C-ig. Ne tegye ki nagyobb hőhatásnak! A fólia használható mikrohullámú sütőben is. Megtöri, sérült fóliát tilos használni!

Mérete: 325 x 395 mm

 

Teflon bevonató üvegszövet - tájékoztató (.pdf)

A CHEMFAB kiterjedt termékprogramjába többek között a PTFE (TEFLON) bevonató üvegszövetek tartoznak, melyek szélsőséges hőmérsékleti-, kedvezőtlen kémiai-, és kegyetlen mechanikai körülményekhez való használatra is alkalmasak és a következő egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek:

Teflonbevonatú üveg- és kevlárszövetek

Szállítószalagok teflonbevonatú üveg- és kevlarszövetekből

A CHEMFAB termékskálájához tartoznak még a teflonból illetve egyéb anyagból készült fóliák és filmek, PTFE-tömítőanyagok, szilikonból készült termékek fluorpolimer csövek, és PTFE késztermékek.

Amennyiben Önnek hatékony hőszigetelő teflon fóliára van szüksége, az alábbi termékeket ajánljuk Önöknek:

Egyedi termékigényik megbeszélésért, a további technikai és szállítási információkért kérjük hívja cégünket!